Visum Thailand
Hem Exempel Norska syster sidan
     
Extension 30 dagar 60 dagar 1 år
 
Man kan inte söka 30 dagars extension of stay om man är i Thailand på Non Immigrant visum.
 
                                  30 dagars extension of stay

- Extension of stay söks på ett immigrationskontor i Thailand

- Denna kan du söka om du är i Thailand på en visumfri inresa (30 dagars visa exemption) eller på ett turistvisum (60 dagar)


- Det finns ingen fast regel när man kan söka detta. Men om man är på turistvisum kan det vara bra att vänta tills halva tiden har gått innan man söker denna extension of stay.

- Man kan bara söka denna 1 gång per inresa.

 
                      Följande behövs för att söka Extension of stay 30 dagar.

- Pass

- Kopia på ID sidan av passet

- Kopia på inresestämpel och eventuella visum.

- Kopia på "departure card" som du fick på flyget hit och passpolisen behöll halva.

- 2 passfoton

- Kopia av utresebiljetten från Thailand

- Adress i Thailand (skrivs på ansökningsblanketten)

- Ansökningsblankett ifylld och signerad. Kan laddas ner här.

- Kostnad 1900 Thb kontant.

Dom flesta immigrationskontor har möjlighet att göra kopior och att ta passfoton mot en ersättning.

 
Visum Thailand tar inte ansvar för denna sidan. Utan det är endast som goda råd.

Det är alltid immigrationsmyndigheten som godkänner och underkänner vistelse i Thailand vid ankomst till Thailand.